Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordhost.dk/bhe.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
BHE | Boligindretning på SU

Boligindretning på SU

I Danmark går vi meget op i at følge de nyeste trends og have et flot hjem. Det er ligegyldigt om vi blot har et værelse inde i Århus centrum eller et hus i Esbjerg, så er boligindretning vigtig. Det kan dog være rigtig svært at få den boligindretning, som man gerne vil have hvis ens budget ikke er så stort. Vi har derfor lavet en liste med SU venlige ideer til hvordan du kan indrette din bolig, så der følger de nyeste trends uden at skulle betale kassen.

Små dekorationer

Et af de billige on nemme tricks er at købe små nipsting, der kan være med til at skabe en hyggeligstemning. Et af de fænomener vi ser inden for boligindretning er, at der ikke længere skal være stilrent men, at der er mere fokus på personlighed og funktionalitet. Der er mange muligheder for at skabe en hyggeligstemning, hvor en af dem er ved at have små lysestager, billeder, krukker eller lignende. Man oplever meget igennem liver, og vi tager altid en masse billeder af det vi oplever, men vi glemmer ofte at gøre ordentlig brug af de billeder vi tager. En nem og billig måde at skabe en personligstemning kunne være at få en masse billeder op af ens oplevelser og de mennesker man har lavet oplevelserne med. Det eneste det kræver er at pinte billederne og købe en billig ramme, hvilket du kan finde i relativ mange butikker.

Evighedsblomster

De fleste mennesker bliver glade for at få blomster. Det vil derfor ofte lysne et værelse op hvis der står en buket blomster på et spisebord eller skrivebord. Det kræver ikke mere end en vase og nogle blomster. Vasen kan man nemt finde en billig og smart vase i en genbrugsbutik og blomster kan man ofte købe relativ billig i fødevarebutikker. Men der findes også en anden løsning, som vi finder rigtig attraktiv. Alt efter hvilke blomster man køber, så kan det være rigtig irriterende at skulle skifte dem ud på ugelig basis. Men frygt ej, der findes en løsning. Du kan undgå at dine blomster bliver gamle, ved at købe evighedsblomster. Disse blomster skal hverken vandes eller gøres andet ved, de holder bare. Det er den perfekte løsning til dig, der gerne vil have blomster, men er dårlig til at pleje dem. Den eneste ulempe der er ved blomsterne er, at de er relativ dyre. Men hvis du normalt udskrifter blomster hver uge til 30 kr. så er de hurtig tjent hjem.

Farver

En måde at skabe et personligt præg, kan også skabe ved at bruge en masse farver i lejligheden. De ting du normalt ville købe, kan du måske finde i forskellige farver, som kan være med til at give et nyt udtryk til din bolig eller dit værelse. Du kan eksempelvis købe en masse farverige pudebetræk, da det puderne er med til at skabe en hyggelig stemning og som derudover giver dig muligheden for at få nogle farver. Hvis du vil i gang med et lidt større projekt, så kan du også få lidt farver på dine vægge eller loftet. Du kan vælge at farve en væg eller loftet i en flot farve, hvilket vil skabe noget dynamik til rummet. Det kræver ikke meget andet end at købe noget kvalitets loftmaling, som du eksempelvis kan købe i STARK.

Hylder og reoler

Et andet fænomen som er blevet meget populær det sidste par år er funktionalitet. Som tidligere beskrevet er vi ved at gå lidt fra det stilrene look, og begyndt at have fokus på det funktionelle hjem. Dette kommer i takt med at flere og flere får travlt, da vi danskere gerne vil nå det hele. Vi har derfor ændret mentaliteten fra at skulle vise, hvor flot et hjem vi har, til en boligindretning der ligger vægt på at det skal være funktionelt og spille sammen med en travl hverdag. Derfor ses en trend i at have nogle funktionelle hylder, hvor du har muligheden for at hænge de vigtigste ting, som du bruger i løbet af dagen. Det kan eksempelvis være dine nøgler, have en lille pose til din pung eller lignende. Du kan nemt finde en billig hylde og ting til at hænge i nogle af de store bolighuse rundt om i landet. Den funktionelle boligindretning gør også brug af reoler, da det giver dig muligheden for hurtig at fjerne nogle ting. De fleste har allerede en reol eller kommode, så der er du allerede godt kørende. Hvis du ikke har, så kan de nemt skaffes i den nærmeste genbrugsbutik.

Nu skulle du gerne have fået nogle tips og råd til en SU venlig boligindretning, der har taget udgangspunkt i nogle af de nyeste trends vi ser i Danmark.