Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordhost.dk/bhe.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
BHE | Er dit hjem opdateret til den nyeste teknologi?

Er dit hjem opdateret til den nyeste teknologi?

Er dit hjem opdateret til den nyeste teknologi?

De fleste af os mennesker er luksusdyr, og vi vil have det nyeste, smarteste og mest eksklusive, når vi opgraderer vores dagligdag. Det kan være tøjet, som skal hedde det helt rigtige navn. Hjemmet skal være stilet og have den nyeste teknologi. Eller det kan være bilen, som skal repræsentere din personlighed. Vi har herunder kort samlet nogle af de ting, som er et must-have, og som har taget dagligdagen med storm hos rigtig mange mennesker.

 

Intelligente lamper som ikke kræver et tryk på den klassiske stikkontakt, og hvor du kan skræddersy lyssætningen i dit hjem og ikke mindst hvilken farve dit lys skal være! Du kan gå fra belysning af hjemmekontoret til en blød lyssætning til aftensfilmen på blot et enkelt tryk. Her er eksempelvis Philips Hue genial! Du kan endda købe et samlet Philips Hue starter kit, så du hurtigt er køreklar.

 

Robotstøvsugeren har erstattet den trælse dans med ledninger, poser og kongens efterfølger på gulvet, og den trælse time rundt i alle kroge af huset. Den intelligente maskine kan tidsindstilles og støvsuge dit hjem, imens du ikke er hjemme. Du kan også begrænse den, så den ikke kører ind i rum, som du ikke ønsker støvsuget som eksempelvis badeværelset. Derudover kan den forstå, hvornår der kommer trapper, store trin eller andre forhindringer, som den ikke bør gå i krig med. Du sparer tid, og kan komme hjem fra arbejde, fitness eller vennerne til en støvsuget lejlighed. Robotstøvsugeren kan ikke nævnes uden dens tæt beslægtede fætter; robotplæneklipperen. Samme princip blot udendørs hvor den holder græsset i skak for dig. Med de 2 kompagnonger er store dele af ugens pligter klaret, hvor du ikke behøver andet end et tryk i en app. Det er teknologi, som løfter hverdagen!

 

I mange husstande er det klassiske klædeskab blevet erstattet med et walk-in closet, som er en hver kvindes drøm! Det kræver en del mere plads, men danner også et godt overblik over tøjet, og så er det bare ren luksus! Hvis man skulle kombinere 2 af tingene i denne artikel, så kunne du installere Philips Hue lightstrips i dit walk-in closet, så lyssætningen kan hjælpe dig med at finde det rigtige tøj til arbejdet, brunch eller natklubben.