Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordhost.dk/bhe.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
BHE | Forslag til fyraftensmotionen

Forslag til fyraftensmotionen

Motion efter endt arbejdsdag

Padel tennis er en sport, der bliver mere og mere populær i hele verden. Det er en type tennis, der spilles med to personer på en mindre bane og med en blødere bold. Formålet med spillet er at slå bolden frem og tilbage over nettet, indtil den ene spiller rammer ved siden af, eller bolden går ud af banen.

 

Her er nogle grundlæggende tips til at spille padeltennis:

 

1. Sørg for at finde en udbyder af gode baner, da gode forhold er uhyre vigtige for dit spil

2. Brug et let greb om racketten, og hold armen afslappet.

3. Sving gennem bolden, i stedet for at slå den op i luften.

4. Hold hele tiden øjnene på bolden.

5. Bevæg dig mod bolden, når du slår den, i stedet for at blive på ét sted.

Crossfit er et fitnessprogram, der er konstant varieret og intenst. Det er designet til folk på alle fitnessniveauer, fra nybegynder til erfaren Crossfitter.  Den bedste måde at komme i gang med Crossfit på er at finde en certificeret Crossfit-træner og deltage i en gruppetime. Timerne er normalt en time lange og omfatter opvarmning, færdighedsarbejde, konditionstræning og en cool-down. Et positiv aspekt af crossfit er, at hele timen er planlagt for dig, så du skal blot møde op, og være klar på at give den gas! Derudover træner crossfit hele kroppen, og du kan derfor nøjes med at gøre det 1 – 2 gange om ugen i stedet for at køre de klassiske split-programmer i fitness.

 

Hvis du ikke kan finde et Crossfit-træningscenter i nærheden af dig, eller hvis du ikke ønsker at binde dig til et medlemskab, er der masser af online Crossfit-programmer, som du kan gennemføre derhjemme. Det vigtigste er at være konsekvent og altid stræbe efter at forbedre din teknik.

Mountainbiking er en populær aktivitet i Danmark, især i Jylland. Der er mange gode ruter at vælge imellem, og sværhedsgraden af stierne varierer fra let til ekspert. Her er nogle af de bedste mountainbikeruter i Danmark:

 

Klosterdalen-ruten er en relativt nem rute, der snor sig gennem et smukt skovområde.

Ruten Rold Skov er lidt mere udfordrende, men byder på nogle fantastiske udsigter over landskabet.

Ruten Rytterknægten anses for at være en rute på ekspertniveau med masser af bakker og ujævnt terræn.

Hvis du er på udkig efter en rigtig udfordring, er Møllehøj-ruten en af de sværeste ruter i Danmark. Den er ikke for sarte sjæle!

Uanset dit niveau er der helt sikkert en mountainbikerute i Danmark, der er perfekt for dig. Så kom ud og udforsk!