Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordhost.dk/bhe.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
BHE | Sådan driver du den mest omkostningseffektive arbejdsplads

Sådan driver du den mest omkostningseffektive arbejdsplads

Når man står som ejer af en virksomhed eller skal drive en arbejdsplads står man typisk med et valg om man vil være en omkostningseffektiv virksomhed. Dette lyder som sød musik i manges øre, men kan ofte vise sig at være en meget omkostningstung investering at skulle blive, da det kræver meget tid og tære på ens medarbejdere. Derfor vil denne guide hjælpe dig igennem 4 gode muligheder for, hvordan du bliver mere omkostningseffektiv som arbejdsplads.

Disse 3 muligheder er:

  • Moderne bygning
  • Effektive medarbejdere
  • Den rigtige arbejdskultur

Moderne bygning

Hvis man alligevel står og skal til at skifte kontor, bygning, lager, fabrik eller andet, er det meget vigtigt, at man medregner de faste langvarige omkostninger såsom el, vand og varme, da disse hurtigt bliver overset. Disse omkostninger kommer oftest til at bliver overskygget af om den generelle husleje er høj eller lav samt hvor mange kvadratmeter lejemålet er på. Sandheden er dog, at der er rigtig mange penge at spare, hvis man vælger at allokere lidt fokus over på disse lidt mere skjulte omkostninger. Den kan være svært at gennemskue hvor meget de udgør, hvorfor det er kritisk, at man kigger på bygningen energimærke.

architecture-4335215_640

Effektive medarbejdere

Har du børn med, er det en rigtig god ide at undersøge, hvilke aktiviteter og faciliteter, der er på den enkelte campingplads. Mange steder er nemlig særligt velegnede til børn. Legeland, minigolf og legepladser er kun nogle ud af de mange aktiviteter, mange campingpladser byder på. Men skal du være helt sikker på, at ingen af de små poder kommer til at kede sig over sommerferien, så gå gerne efter en campingplads med badeland. Her kan ungerne få utallige timer til at gå – selv de dage, hvor vejret ellers ikke tillader udendørsaktiviteter.  Mange campingpladser har i forlængelse af det også wellness-områder, som de ældre familiemedlemmer kan nyde godt af.

Den rigtige arbejdskultur

Ligesom man skal skabe effektive medarbejdere, er det ligeledes vigtigt, at man har den rigtige arbejdskultur. Disse to discipliner følger ofte tæt hinanden, da begge har en indvirkning på den anden. Ligesom denne indvirkning kan være rigtig positiv og styrke kulturen, kan den også være negativ, hvilket er med til at gøre medarbejderne mindre effektive. I forretningsverdenen bliver ordet ”vinderkultur” oftest sat i parralel med den rigtige arbejdskultur. Dette er nødvendigvis ikke facit for alle virksomheder, da man oftest ser tvetydigt på regler. Det er derfor vigtigt, at man har en klar ide om, hvilken slags virksomhed man vil drive.