Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordhost.dk/bhe.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
BHE | Sådan udnytter du din fritid på en jagt

Sådan udnytter du din fritid på en jagt

Sådan udnytter du din fritid på en jagt

Når du er afsted på en længere jagttur, hvor du overnatter vil du hurtigt opleve, at du har meget fritid mellem jagterne. Du er i forvejen ude i fantastisk natur, hvorfor det giver perfekt mening at bruge den fredfyldte natur om aftenen eller morgenen på dine hobbyer eller på at forbedre dig selv. Denne guide kommer ind på 3 forskellige gode muligheder til at udnytte din tid bedst muligt.

Disse 3 råd er omhandlende:

  • Fotografering
  • Læsning
  • Mindfulness

Fotografering

Som jæger står du ofte midt i moder naturs smukke omgivelser. Uanset om destinationen skulle være den danske hede eller den afrikanske savanne, vil du opleve unik smuk natur. Hvorfor ikke forevige alle dine jagtture/rejser igennem fotografering. Igennem fotografering af disse smukke omgivelser formår du ikke blot at skabe kunst, men vigtigst af alt, så formår du at forevige dine jagtminder igennem euforisk natur. Kunne man ønske sig noget bedre?

Læsning

En anden god måde at udnytte tiden, når man er på jagt, er igennem læsning. Der er noget helt magisk over at sidde en sommeraften/nat under en stjerneklar nattehimmel på en kampesten eller sin campingstol og fordybe sig i en bog. Uanset om du er til krimier, fantasy eller bådmagasiner, vil du opleve en helt fantastisk ro i kroppen. Derudover hjælper læsning med at stimulere din hjerne, hvorfor du altid vil være på dupperne når du starter den næste jagt.

Mindfulness

Min favorit disciplin til at udnytte min fritid er igennem mindfulness. Alle kender til situationen når vi har fri kører ens hjerne på autopilot, og alle ens tanker har det med at flintre i alle retninger. Disse tanker forstyrrer dig og forhindrer dig i at være fuldt tilstede, her og nu. Hvilket betyder at du ikke formår at udnytte hverken naturen eller jagten til fulde. Det er heldigvis rimelig simpelt at arbejde med. Et godt trick er at give dine tanker noget at fokusere på. Dette vil oftest være små åndedrætsøvelser du kan lave for at få dit fokus tilbage igen. Derudover hæfter dette sig tilbage til ovenstående emne om læsning, da læsning er en fantastisk måde at få fokuseret dine tanker på en enkelt ting.