Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordhost.dk/bhe.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
BHE | Skab en hygge terrasse

Skab en hygge terrasse

Skab en hyggelig terrasse

For husejere, sommerhusejere og kolonihave ejere bliver huset hver sommer udvidet med et ekstra rum eller flere kvadratmeter, da terrassen endelig kan tages i brug. Det giver en masse muligheder for at skabe hyggelige omgivelser udendørs og nyde de lange lune sommeraftener. Det er trods alt også sjovere at holde grillfester, havefester eller familiefester, hvis man kan præsentere en hyggelig terrasse!

 

Du kan med fordel skabe en hyggekrog eller afskærme vinden ved at bygge læskærme eller bare bruge store blomsterkummer. Det vil kunne tage en den til tider strikse vinde i sommerhusområder. Når hyggekroen er skabt, så kræver en terrasse naturligvis, at der er nogle lækre møbler. Her er nøglen, at få udearealet til at føles som stuen indenfor. Det kan gøres med komfortable stole, bænke, puder, gulvtæpper og fodskamler. Til valget af de helt rigtige havemøbler kræver det, at der tages stilling til, hvor mange gæster der som regel er på besøg, og om der skal være mulighed for at kunne sætte en ekstra plade i bordet, så det kan forlænges. Derudover bør det også ligge i baghovedet, hvilken type gæster der er tale om, hvis det er det ældre segment, kan det være en dårlig beslutning af købe et bænkesæt, hvor der ikke er den store støtte for ryggen. Vælg derfor møbler ud fra antal og typen af gæster.

 

Til de sene aftener kan det være nødvendigt med lidt hjælpe til at holde varmen. Hvis tæpper ikke kan klare opgaven, så kan et hyggeligt bålsted både skabe en hyggelig stemning men også afgive en masse varme. Det er dog ikke alle områder, hvor dette er tilladt, derfor er et fremragende alternativ en effektiv terrassevarmer.

 

For at skabe en hyggelige terrasse, så kræver det også nogle dejlige omgivelser, hvor planter, træer og nyslået græs er must-haves! Derudover kan du hænge forskellige lyskæder op sammen med lanterner eller andre dekorative pyntegenstande. Planterne er naturligvis et spørgsmål om præferencer, men farverne bør dog harmonere med hinanden. Af planter kunne et sommerfugletræ tiltrække lidt flot bevinget besøg. Et alternativt bud til at skabe ekstra hygge er en lille sø i haven med fisk i. Det kræver dog en smule vedligeholdelse, men det betaler dog tilbage i ren hygge.