Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordhost.dk/bhe.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
BHE | Skiferien går til Østrig

Skiferien går til Østrig

Skiferie i fantastiske Østrig

Skiferie i Østrig byder på en unik oplevelse af vintersport og et fantastisk alpelandskab. Ikke alene er pisterne kendt for deres fremragende sneforhold, men de har også nogle af de fineste skisportssteder i Europa med moderne faciliteter og hyggelige bjerghytter, der gør dit ophold endnu mere behageligt. At stå på ski eller snowboard ned ad de østrigske alpernes enorme terræn er en utrolig oplevelse, som du aldrig vil glemme. Uanset om du er en nybegynder, der ønsker at tage dine første sving på pisterne, eller en ekspert, der styrter ned ad stejle skrænter, er der noget for enhver smag i Østrig. Med den billedskønne udsigt og de blide skråninger er det ikke underligt, at skiløb i Østrig er så populært blandt både familier, par og venner! Fra det lækre østrigske køkken til termiske bade , der er også masser at udforske uden for pisterne.

 

Når du planlægger en skiferie i Østrig, skal du sørge for at drage fordel af de mange forskellige muligheder for indkvartering, der findes. Om du vælger et hotel i et af de større feriesteder eller en hyggelig hytte højt oppe i Alperne, kan du være sikker på, at din østrigske skiferie bliver intet mindre end ekstraordinær. Der er også mange aktiviteter på tilbud, fra snesko og slædekørsel til paragliding og natski – perfekt til dem, der søger spænding!

 

Ud over at stå på ski og snowboard på nogle af verdens bedste pister er der også masser af muligheder for at udforske andre områder af Østrig. Fra lækre traditionelle østrigske retter til termiske bade og kurbade kan du finde alt, hvad du har brug for til en afslappende pause fra din tid på pisterne. For dem, der er på udkig efter natteliv efter en dag på pisterne, har Østrig også masser af underholdning med afterski-barer og klubber samt restauranter, der serverer lækre lokale specialiteter som Wiener Schnitzel og Apfelstrudel. Der er også masser af kulturelle attraktioner som f.eks. slotte og gallerier, der giver et indblik i Østrigs rige historie.

 

Så uanset om I er en gruppe venner, der ønsker at hoppe i skijakke og skibriller og komme på nogle af Europas bedste skiløjper, eller om du er en familie på udkig efter en sjov vinterferie i et af Europas smukkeste lande, har Østrig noget for enhver smag. Med sin betagende natur og sine fantastiske faciliteter er det virkelig et ideelt feriemål.