Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wordhost.dk/bhe.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851
BHE | Tips og tricks til din økonomi

Tips og tricks til din økonomi

Tips og tricks til din økonomi

At holde styr på sin økonomi kan føles som en by i Rusland, og det kan være en stor byrde med stort ansvar på manges skuldre. Det er ofte en højt frygtet opgave, når der skal betales regninger, omlægges lån og forsikringer eller der skal skiftes professionelt ansvar. Det er altid fornuftigt at tage fat i nogle af eksperterne på området, men vi vil gerne forsøge at klæde dig lidt på, så det ikke føles som at bestige Mount Everest hver gang, der skal optimeres på økonomien. Vores guide vil forsøge at gøre din økonomi så simpel som muligt og på den måde gøre den mere overskuelig og let at gå til.

 

Første skridt på vejen er at samle alle dine forpligtelser hos samme udbyder. Eksempelvis kan du med fordel lægge dine forsikringer hos samme udbyder, hvilket skaber et bedre overblik og i nogle tilfælde også kan gøre ydelserne billigere. Det kan gælde dine forsikringer, din aftaler omkring pensioner, hvis der er tale om flere forskellige lån eller gæld eller noget helt fjerde. En anden måde at få et bedre overblik og samtidig spare lidt penge er ved at gennemgå dine abonnementer. Bruger du fitnesscenteret du er medlem af? Er det nødvendigt at være medlem af Netflix, ViaPlay, HBO og TV2 Play? Eller kan du skære et par stykker fra? Kan du nøjes med en mindre telefonpakke? Er der foreninger du er medlem af, som du alligevel aldrig får brugt? Er den store tv-pakke nødvendig eller kan du nøjes med en mindre pakke?

 

Noget andet som kan ødelægge dit overblik eller forvirre dig er, hvis du køber på kredit eller på afbetaling, hvor betalingen først falder i måneden efter eller over en længere periode. Det er ofte lettere at finde hoved og hale i tallene, hvis beløbene ikke trækkes over flere måneder, men derimod falder for dagen på indkøbet.

 

Hvis du vil være sikker på, at alt går som det skal eller du ønsker en professionel vurdering, så kan det give god mening med gældsrådgivning. Her vil din økonomi blive gennemgået og du vil blive guidet af en ekspert gældsrådgiver. Dette vil sætte din økonomi i kasser, og gøre den langt mere overskuelig!